a x l

avatar
TEK BAŞIMA OYNİCAM ONLARLA DEDİM TEK BAŞIMA
avatar
Yok zaten geçen sene çok ekstrem durumlar oldu.Evine hırsız girdi,taraftar memnun değildi,keza Tudor'da öyle,üstüne Play-Off turunda penaltı da kaçırınca ip koptu. Evet ucuz olduğunu söylemiyorum ama 25 yaşında ve burada daha üstüne koyucak birisiydi.Keşke gelseydi.Dediğini biraz daha yayıp hiçbir aday için peşinden aylarca koşturmamamız gerekiyor.Geçen sene kaçanlar listesi ortada.En kötüsü ile bile gruptan çıkardık geçen sene.
avatar
Nasıl 30 ya geçen sene 1+13 ile Lazio'ya gitti.Bu saatten sonra zorluğu/maliyeti nedir bilmiyorum ama geçen sene 15 küsüre bitebilicek transferdi.Şuan orda oynuyor mu,mutlu mu,Lazio onu kadroda tutmak istiyor mu bilmiyorum.O yüzden şuan nolur bilmiyorum.Ama yine 20 mioyu geçiceğini zannetmiyorum.Tabii yine ucuz değil.
avatar
Kovacic 💀💀💀 Deliricem ya biraz daha olurabilitesi olan isimlere yönelelim amk.Tamam Kovacic'i yokla ama dediğin gibi tek planın olmasın.Bunun aynısı geçen sene Sofyan Amrabat'da yaşandı.Bir ManU yaptı feleğimiz şaştı.Ben Guendouzi'ye okeyim mesela.
avatar
https://en.wikipedia.org/wiki/2024–25_UEFA_Champions_League_qualifying_phase_and_play-off_round#Champions_Path İç karartıcı listeler... 1. ön elemeden katılacak takımlar listenin en başındakiler, 2. ön elemeden katılacak takımların neredeyse tümü, ve play-offtan katılacak takımların tümü ne yazık ki artık Türk takımlarını bizim eşeklerden iki kat koşarak, mücadele ederek, fizik mücadele kazanarak eleyecek düzeyde takımlar. Eskiden olsa o takımlar arasında belki yalnızca Şahtar için "Aman gelmesin" denilirdi, artık çoğu korkutucu. Fiziken bitmiş, götünü kaldırmaktan aciz, istikrarsız oyuncularla play-offun geçilmesi çok zor. Geçen sezonki gibi tahta ayaklı rakip forvetler ve bireysel çabalarıyla göt kurtarıcı oyuncu performansları gerekiyor (Muslera, Icardi, zaman zaman Mertens).
avatar
Bu takımın yarısı yolcu bunları olumsuz veya olumlu konuşmak için şuan çok erken.Geçen sene boktan transferler yüzünden o durum normal bu sene öyle bir şey yaşanması imkansız demiyorum tabi yine aynısı da olabilir.Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleyemezsin sonuçta. Dediğim gibi şuan her anlamda yorum yapmak zor.Tek bildiğim bu sene orada kesinlikle olmamız gerektiği.Hem maddi,hem prestij birçok yanıyla her zaman olduğu gibi Şampiyonlar Ligi çok farklı bir şey.ManU galibiyeti ile şu şampiyonluk benim nezlimde aynı klasman.
avatar
Kerem --> Sociedad diyorlar hayırlısı olsun.
avatar
where though? off to bigger things? Gala is a big club after all.
avatar
"CimBom'dan Talisca hamlesi" "Bayern üstünü çizdi Sacha geri dönüyor" "Aslan yine Ramos peşinde" (Play-Off maçını bekliyor) "Icardı'ye Real Madrid kancası" "Okan Buruk İtalya yolcusu" "Gurbetçi yıldız İlkay'dan Galatasaray'a yeşil ışık" Uzun bir süre sekans sekans şunları görücez hazır etmek istedim.Özellikle Talisca favorim.
avatar
“Şunun bilinmesini isterim ki; Galatasaray Kaptanı, varlığını saha dışı olaylara borçlu olanlara gerekli ölçüde, hak ettikleri şekilde cevap verir; ancak onların seviyesine inmez.” Okunduğu her seferde daha anlamlaşan cinsten.Eline bir şans geçti her şey Konyaspor maçında göstericeği performansa bakar.Olası bi resitalde bidaha kimse gıkını çıkartamaz.
avatar
Düşünsene baban Mert hakan ne utanırdım okulda falan la
avatar
Bence hala belirsizlik var.Sadece Kerem mental olarak ayrılığa hazır,beklenen fiyat gelmezse kalır. Bilmiyorum bunu Barış Alper'e yakıştırmıyorum ama Kerem ve Nelsson 10 yıl kalabilicek hem mentalleri,hem karakterleri var.Ben Kerem'in efsane olma yolunu gayet ulaşılabilir buluyorum.
avatar
Galatasaray rumours, what else?
avatar
https://youtu.be/x4YQyNa-r4k?si=Cwwfk_ts_H4lF-xw
avatar
Su kolpalara inanan, transferi gerceklesmeyince de yonetime catan mal surusu dolucak gene sosyal medyada. Rabbim bana sabir ver. Sezondan daha stresli bana transfer sezonlari
avatar
Ali Koç artık başkana, yönetime veya hocaya laf söyleyemiyor anca futbolcumuzla muhattap oluyor. Adamların başkanı bizim futbolcumuzla eşdeğer. Sanki Osmanlı Sadrazamı ve Avusturya Arşidükü amk.
avatar
Avrupaya kiralik yollansa cok saglam kafayla doner aslinda. Psikolojik sikintisi olmasa bence cok iyi oyuncu. Kafasina koymussa gitmeyi yapcak bi sey yok
avatar
2 sene önce Londra'da Halil Dervişoğlu'yla çekilmiştim, Chiswick taraflarında hahahahhahahah
avatar
Fotoğraf çekildiğim tek ünlü fjjrjjrkrhfc
avatar
Gittiği yeri duyanlar ağzım açık kaldı diyor. Neresi acaba
avatar
72 yi hakediyor aslan kardeşim benim
avatar
Fenerbahçe'li sahte kabadayı sikimi yiyebilir,biz Berkan'dan devam.
avatar
Szmodics, Kovacic, İlkay şampiyon olduk ertesi gün kolpalar sıkılmaya başlandı şöyle olduk bile şimdiden https://s3a.sofifa.net/c10edd5c93dea60afcee8400bb3484b87c55f784.jpg
avatar
Yüklenen son derin gs videosu çok iyi olmuş aq. Amına koduğum icardisine her şey yakışıyor be.
avatar
Çupamizi verun çupamizi verun https://s3a.sofifa.net/20cb6f154c53fb6651134f233d9a00d35826d71b.jpg Oğlum çıkarın şuradan 2014 kupasını, biraz da biz şampiyonluk kutlayalım. Açın şu dolabı da taraftar az kupa göERSÖHÖHÖHÖHÖHÖ ÖHÖHÖHÖH. Oğlum bu toz ne lan?
avatar
Carlos Vinicius... Belki de izlediğim en kötü santrafor falan ama önce gitti son dakika ipten aldı,şimdide sanki hiçbir zaman ayrılmayacakmış gibi seviniyor.İnanılmaz. Ayrıca çok fena sempatik geldi gözüme.Yolu bahtı açık olsun Kostas Mitroglou.
avatar
congrats on your 24th league win
avatar
Now… HEDEF25 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
avatar
İyi yedek olucağı kesin ama 3 mio alıcak birinin yedek olması ne kadar doğru olur? Bir yandan düşününce de transfer yapamama özürlülüğümüz tutarsa pişman olabiliriz.Geçmiş yıllarda en net örneği Gomis yakın zamanda ise Zaniolo,Midtsjö.Bu sezon Midtsjö'yü bile aradık zaman zaman.Hem Ziyech'i yedek bırakmak o kadar kolay değil.Okan Hocaya daha fazla yük yüklememek gerekiyor.Bu sene Zaha,Ziyech,Icardı,Mertens,Angelino ve Oliveira gibi adamlarla uğraştı daha yazmadığım yıldız oyuncularda var.Yinede yedek düşünülüyorsa biraz pozitifim.
avatar
Bu arada Ziyech'de gitmeli.11 tane asker oyuncu istiyorum ben takımda.Ziyech'in götünü 10 kişi toplamalarını değil.
avatar
Mayıs ayının son demleri :D Onu bunu geçtim şu Mayıs aylarında gerek maçlar olsun, gerek sosyal hayatta bir olay olsun şans hep bizden yana amk. Şakasız söylüyorum futboldan tamamen uzak olaylarda bile Fenerli arkadaşlarımın yanında hep şans benden yana. Millet boş yere astrologlara falan para mara ödeyip ne zaman mutlu olacağım diye beklemesin; Galatasaraylı ol, Mayıs’ı bekle.
avatar
Adam şöyle bir şey nasıl yeneceksin ki https://s3a.sofifa.net/a2006697e363cc2e86c9c0f4ffc2f63c5828ba6f.jpg
avatar
O değil de dün GS şampiyon oldu, Ergin Ataman ve Panathinaikos şampiyon oldu, Leclerc Monaco lanetini kırıp kazandı, şakasız hayatımın en iyi günüydü amk hahahahahaha
avatar
İlk bomba İngiltere'den gelmiş. Sammie Szmodics için 12 milyon pound (14 milyon euro) teklif edecekmişiz. Bu sezon Championship'te 44 maçta 27 gol 4 asist yaptı ve gol kralı oldu. FA Cup'ta da 3 maçta 6 gol attı. Skorer 10 numara. Blackburn'un ligde attığı 60 golün 31'ine doğrudan katkı verdi. Toplamda 48 maçta 33 gol 4 asist. Blackburn bu arada ligde 19. oldu, son hafta kazanamasaydı küme düşüyordu. Son maçlarında lig şampiyonu Leicester deplasmanındalardı. O maç ne mi oldu? Szmodics takımının 2 golünü de atarak takımını ligde tuttu. Tek soru işareti, Eylül ayında 29 yaşında olacak birine ve şu ana kadar oynadığı en yüksek seviye Championship olan birine o kadar para verilir mi? Ayrıca Blackburn daha fazlasını da isteyebilir.
avatar
Beyler ben futbolla ilgili görsel oluşturmaya meraklı biriyim de bunları paylaştığım bi instagram hesabı açtım. (TheFootballCove). Hatta şampiyonluğumuza özel bi görsel de hazırladım. Sizin de göz atmanızı isterim, beğenirseniz takip edersiniz falan. https://www.instagram.com/thefootballcove/?igsh=Mjhqeno1Zmk5MTRn
avatar
Zaha'nın gözler promilden gitmiş amkahahahahah
avatar
https://s3a.sofifa.net/cb92038db20c74f69d28aeb5a06ebe520398e891.jpg Nelsson epey yaşlanmış amk.
avatar
hahaha bir kez daha kolay gelsin o zaman :)
avatar
Eyvallah. Makine müh. maalesef...
avatar
KSMDKAÖDKAÖDKSÖXKAÖJD Kolay gelsin,hangi bölüm?
avatar
Nottingham Forest FFP'den ceza yememek için 30 Haziran'a kadar oyuncu satmak zorundaymış. Acilen Dominguez'e çökmek lazım hem de aşırı acilen Yarın çok önemli bir finalim var bugüne proje ödevimi teslim etmem gerekiyor yaptığım işe bak amk ya
avatar
Bugünü saymazsak Mayıs ayında son dört günümüz. Ne yapın edin mutlu olmaya çalışın, hayatı rahat rahat yaşayın. Şans zaten her zaman Galatasaraylılardan yana.
avatar
Seneye güzel transferler bekliyorum. Yönetimin Okan hocayı ödüllendirmesi gerekiyor. Barış 5 mevkide oynadı, Kerem 3, Berkan 4, Kaan 3 say say bitmez. Bu adama joker değil her mevkiye en az 2 adam lazım. İnşaAllah seneye gerçek 5. Yıldızı takıp avrupada başarılı oluruz.
avatar
Aziz zaten tarihte en çok galatasaray şampiyonluğu gören başkandı lol. Şimdi ali onu geçti mi bilmiyorum.
avatar
Rotasyon olarak olabilirde bence bizim takımın kilit rolü 10 numara Yunus Akgün bu yükü kaldırabilir mi acaba.
avatar
6 milyon euro yatırım yapılan yusuf demir de var. Adam o kadar katkı vermedi ki varlığını unuttu herkes
avatar
Bence Yunus Akgün,Oğuz Aydın ve Ziyech olur.Ayrıca Yunus Akgün gitmeyecekse Yusuf Sarı aşırı saçma olur.
avatar
https://x.com/EmreErgenekon/status/1794812751979614562?t=OkAKwxhU54Ahsos24IJFlw&s=19
avatar
Evet
avatar
Siz de haklısınız hakemle şampiyon olamadık mı diyeceksiniz. Algı yapıp CimBom'a atıp tutacaksınız. Mantıklı olanı yapıyorsunuz doğrusu.
avatar
Geçen hafta sinirden deliriyordum ama iyi ki Fenerbahçe'ye yenilmişiz amk. Çok daha eğlenceli oldu böyle. Kalpten de gitmedik eğlenerek şampiyon olduk
avatar
W. Congrats on your survival as well
avatar
The bigger club won the league
avatar
Bu bir veda konuşmasıysa eğer, seni çok seviyoruz kaptan ❤️https://x.com/forzacimbomtr/status/1794824675589304627
avatar
2 şampiyonluk da katkisi çok büyüktu. Avrupa yakışıyor Kaptanima.
avatar
Bana kalırsada öyle olmalı(bir stoperimiz satılmalı) ama kabul etmemiz gerekir ki basamak takımıyız.Burada yıllar boyu oynamalarını isteyemeyiz.Nelsson'da Davinson'da gidici.Davinson Napoli'ye,Nelsson bir başka takıma.Duyduğuma göre Davinson daha ciddi gibi ama bakalım.
avatar
Bence Davi + Emin kalir ya Nelsson gider. Her sene yapboz yapmak mantikli değil iskelete korumak gerek. O hariç 1-4'de katiliyorum ve Erencan Yardimci ile arttiyorum
avatar
Jahahahaha
avatar
Oğuz Aydın ve Yusuf Sarı dedikoduları var.Yunus Akgün takımdayken Yusuf Sarı gereksiz olur.Oğuz Aydın'a ise her türlü okeyim.Hem Murat Sancak bizi sikmeden Yusuf Sarı'yı satmaz,gerçi başkan mı hâlâ? Bir ara bıraktı diye duymuştum ama her neyse.Dediğim gibi Oğuz Aydın'ı alır kaçarım.Bence ilk beş transfer şöyle olmalı.(Sıralama önem sırası belirtmemekte,tamamen rastgele olucak) 1-Oğuz Aydın 2-Emirhan Topçu 3-8 Numara 4-Sağ Bek 5-Yabancı stoper/10 numara Nelsson ile Davinson gidici iken yabancı stoper fena olmaz.Gerçi Emin diyeceğm ama o da gidici.8 numara ve sağ bek için kimsenin bir itirazı olucağını zannetmiyorum.10 numara bana sorarsanız en önemlisi ama 8 numara ve sağ bek transferlerinden alnımız bi ak çıksın önce.
avatar
Olum niye aşırı şekilde Halil Mahone yazılarına benzedi bu.Utandım amk.