Maxhi

avatar
hocanın temposu yüksek maçlarda yaptığı hatalar devam ediyor. ben sara transfer haberi çıkınca, ligde mertens'le beraber kullanacak, avrupa'da da mertens'i kesip sara'yı öne atıp arkayı kaan-torreira ile kapatacak diye düşünmüştüm hatta buraya da yazmıştım. ama görünen o ki sara-torr-mertens üçlüsünü hayvan gibi fizikli rakiplere karşı bile bozmuyor. bize lazım olan şey çok belli. doue'nin alınamadığı ortamda iki bekin de savunması zayıf hücum bekiyken stoperlerin arasına giren, iyi pozisyon tutan ve top dağıtabilen bir 6 numara lazım. kısacası kaan ayhan. alternatif olarak mendy vb. de alınabilir ve berkan'la beraber rotasyona sokulabilir. ilk başlarda köhn'den dolayı defansif bir sağ bek istiyorduk. ortasaha için de fofana, amrabat isimleri geçiyordu ama tam tersi profilleri transfer ettik ve bir anda defansif oyuncu kalmadı ortalıkta. buna ek olarak takımın sezon başı fizik olarak hazır olmaması ve apo'nun da ekstra kötü performansıyla takım defansif olarak dağıldı gitti. yapılması gereken şey belli, hem beklerin defansif zafiyetini kapatacak hem de mertens'i 11'den kesecek bir kaan ayhan hamlesi. böylece torreira prese gittiğinde arkada bıraktığı boşlukları da doldurmuş oluruz. sara'lı, mertens'li, 2 hücumcu bekli oyun bizi ancak ligde mutlu eder. benim fikrim bu.
avatar
https://s3a.sofifa.net/0aa8784945639f0b105e7b9d2513d23918ab0181.png
avatar
I love Yarak best player
avatar
Mbappe is closer to his level as a striker than he's closer to Mbappe's level as a player
avatar
John Stones of Galatasaray
avatar
well
avatar
ya normalde ne konuşurlarsa konuşsunlar önemli değil de, fb yönetimi paralı trolleriyle sistematik bir şekilde algı yönetimi yapıyor insanlar da bunun etkisinde kalıyor. işte asıl sorun bu! samsun fenerden puan aldı. başkanının çıkıp bir özür dilemediği kaldı. vay efendim sen fenerden nasıl puan alırsın!?!? adam çıktı hesap verdi medya önünde yahu. biz çok iyi oynamadık fener kötü oynadı napalım kendi kalemize mi atalım dedi adam. ayrıca bizim maça fener maçından daha fazla prim verdiğini de söyledi ama satılık medyada kimse konuşmadı bunu tabii ki. bugün bakıyoruz emre b. maçtan sonra yine hesap veriyor. nasıl olur da galatasaray'a çelme takamaz diye. adam bize yatmadığını kanıtlamaya çalışıyor komediye bak! bunlara kalsa her takım bize çelme takmalı kendilerine hiç zorluk çıkarmamalı. deniz türüç hırslı oynadı diye bütün satılık kalemler adamı hedef haline getirdi. "plakanı aldık" dediler. artık futbolcular fener'e karşı iyi oynamaktan da korkar hale geldi. bir anda medyada linç yiyebilir hakkında türlü iftiralar çıkabilir. sezon başından beri algı yapıyorlar sistematik bir şekilde. sonuç? ag ve samsun taraftarları bizim eski oyuncularımızı ıslıkladılar. rize taraftarı gidip de kolsuz kalecilerini ıslıklamadı ama. neyse daha çok şey var da yazmaya değmez. umarım yakında türk futbolu ali koç'tan kurtulacak. rakipleri baskı altına al, hakemleri baskı altına al, medyayı satın al bu nedir ya?
avatar
Added 5cm to his height and 3 years to his age on his dating profile haahahaah
avatar
sorry to juve fans he is turkish so he is not get any upgrade soon
avatar
Big fucking player
avatar
I read this shit with an indian accent 😭😭
avatar
Last year, the whole team was shit but Nelsson was between our best three players. This year, the whole team was excellent and Nelsson is still between our best three players. (in my opinion; Icardi, Torreira, Nelsson).
avatar
Should be 83 or 84 100%
avatar
Şuan fifa'da 83 rating adamı getir koy buraya daha az bile performans verebilir, 24 maçta 22 gol 7 asisst ve %70 gole dönüştürme yüzdesi nedir abicim.
avatar
https://twitter.com/sociosgs/status/1665679449625448449 99 Jumping please
avatar
I have just spread misinformation on the internet
avatar
beşiktaş'ın depremzede takımların maçlarına itirazı fenerbahçe'nin 5. yıldız itirazına benzemeye başladı. bu olayın bu kadar büyütüleceğini hiç tahmin etmemiştim. oynanmış maçların yok sayılması isteği bana çok saçma geliyor. 90 dk ter akıtılmış ve ligin seyrini de etkileyen maçlar nasıl olacak da bir anda yok sayılacak? mesela kayserispor her 2 deplasmanda da galibiyet almış. bu nasıl yok sayılır? hadi bu basit bir örnek, konyaspor'un durumu daha garip. konya başkanı da diyor ki ben de kupada antep'e elenmiştim. ne yapılabilir o zaman? bu işin içinden çıkılması çok zor. maçların ligin seyrini etkilemesi çoğu kişi tarafından idrak edilemiyor bence. deprem gününe kadar tff tarafından tescil edildi bütün maçlar. bütün maçlardan sonra puan ve averaj durumundan tutun, takım ve futbolcu verilerine, sakat ve kart cezalarına kadar bir sürü etmen oluştu. bu 20 hafta sonunda kulüplere ödemeler yapıldı. şimdi bir anda, bu 20 hafta boyunca aradan bazı maçları çekip çıkarmak, yok saymak bana absürt geliyor. beşiktaşlıların anlamadığı kısım şu, bu 2 takım kendi isteğiyle ligden çekilmedi. bir felaket sonucu çekilmek zorunda kaldı. hâl böyle olunca bazı şanssızlıklar da ortaya çıkıyor. takımlar eşit şartlarda yarışamıyor. bu galatasaray için avantajlı bir durum, bunu kimse inkar edemez ama tam tersi durum da olabilirdi. covid sezonunda bjk derbiyi iç sahada seyircili oynarken biz seyircisiz oynamıştık. o sezon lig çok mu eşit şartlarda oynandı? bir felaket olmuştu ve dezavantajlı takım biz olmuştuk. yapacak bir şey yoktu. direkt ligden çekilme konusuyla ilgili bir örnek değil ama parmak bastığım noktayı anlamışsınızdır. kaldı ki daha önce ligden çekilme durumlarında da hep aynı karar çıkmış. beşiktaşlıların itirazını anlıyorum ama maçların iptal edilmesi gibi bir karar çıkacağını sanmıyorum.
avatar
EA's bullshit powers have become so strong they now cancel IRL transfers 😭
avatar
It's nice to see him get upgrades in other areas than the typical striker stats, was always underrated in that aspect. He's been not only a great goalscorer but also a great playmaker this season, already got 6 assists in 12 matches, best he's ever had was 8 in 34 matches with Inter in 15/16. His link up with Mertens is really good too. Should end the season with an 83/84 rating, cause he was never only a 78 in the first place, but will probably be like 81. Still needs +8 in both pace categories +2 in finishing, positioning and +5 in heading, volleys and penalties +5 in ball control, balance and dribbling +4 in strength +10 in stamina and agility and long passing +6 in reactions
avatar
Easily. Nketiah should be 78/84 with massive physical upgrades.