Halil Mahone

avatar
Aynen bu görüntüde 80.000 kişi sahaya inmiş. Çok kolay manipüle oluyorsunuz. Sosyal medya sayfalarının gazına gelip hareket etmeyin.
avatar
Arkadaş siz neyi anlamıyorsunuz olay pozisyonlar değil. Penaltı ve faul konusu doğru. Ona bakarsan TS'nin 1. golü öncesi sahada yanan meşale var ve daha öncesinde yapılmış olan 2 tane net anons var. Bu maçın çoktan iptal edilmesi gerekirdi ve skor hükmen 0-3 galibiyet. Daha yerde yatan Livakovic'e atılan ve çenesinin açılmasına neden olan madde ve kısımları saymıyorum. Daha yeni yüzüne yediği yumrukla hastanelik olan hakem bu olaylara göz yumdu. Bu adamlar iş yapıyor. Çalışıyor musun bilmiyorum ama iş yerinde birinin gelip seni dövmesi ya da zarar vermesi ile aynı mantık. Sizin takımınıza yapılsa aynısı yazmaktan 3 5 sefer klavye değiştirirdiniz. Biraz dürüst ve doğru yorum yapın.
avatar
How is this game still being played. Disgrace, disgusting
avatar
Disgrace
avatar
Mesale varken maci devam ettiren hakeme bravo
avatar
Komedi bir lig. Galatasaray tiyatrosu
avatar
he is a galatasaray fan, probably can't think like a normal person
avatar
So underrated. 75/84 https://sofifa.com/player/13701376/jayden-oosterwolde
avatar
scored a gareth bale goal no joke. what an insane player he has become
avatar
What a beast he became at fener he should be atleast 74/83 good with versatility
avatar
I hope ismail Y. and Cağlar are not injured
avatar
butun gsli ibnelere selam olsun sizin gibi koy takimlarina yenilmez fener
avatar
we are not refereesaray
avatar
koç, beşiktaş'a transfer parası veriyormuş. fbjk'ymiş. bu arkadaşların anlamadığı, aslında anladığı ama işlerine gelmediği şekilde olayları yorumlaması nasıl bir eziklik çözemiyorum. yani adam 93 yaşında, ailesinde ki beşiktaş'lılık oranı %90 falan amk. koç dediğinde aklına direk beşiktaş geliyor. toplasan adam akıllı bir tane fenerbahçe'li var, o da fenerbahçe'nin başkanı. adam henüz doğmadan önce bile babası beşiktaş için neler yapmış. olayları kafalarında kurup öyle yorumluyorlar. kendi yaptıkları illegal işlere inanmayan o galatasaray'lı arkadaşlar, bizi de kendileri gibi sanıyorlar. olaylara bak; samsunspor'da galatasaray'dan 2 tane kiralık topçu var. emre kılınç, taylan antalyalı. kalecileri de sezon başı gs'den free samsun'a geliyor. üçü de çok garip bir maç çıkarıyor. başkanın açıklaması, 'Beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur.' 26. hafta ankaragücü-galatasaray maçı. kazımcan'ı ankaragücü'ne kiralıyorlar. yedikleri ilk gol onun hatası. 2. golde adamını kaçırıyor ve asist. 3. gol'de penaltıyı yaptıran oyuncu. morutan 3m€'ya ankaragücü'ne transfer oluyor-muş. rekor bu arada. ankaragücü teknik direktörünün geçen hafta ki açıklaması, "Morutan ilk 11 oynamaya devam ederse kulübe çıkacak bir külfet var. Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor. İki kulüp anlaşmadığı sürece 11'de oynayamaz." 3m€ bonservisle alınmadı mı bu adam? ne söylenir, illegal gs. bakambu 5m€'ya betis'e transfer oluyor-muş. betis başkanının açıklaması, "İşlerin nasıl yürüdüğünü biliyorsunuz. Satan mümkün olduğunca yüksek fiyata sattığını söyler, satın alan ise tam tersini iddia eder. Bakambu'nun maaşı, onun için ödediğimiz bonservis bedeline dahil edildi. Ek olarak, bonusların gerçekleşmesi için kulüp tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılar elde etmemiz gerekiyor." midtsjo pendikspor'a gidiyor. pendik kurulduğundan beri 2 topçuya bonservis vermiş. kadrosunun değeri de 21m€. 3m€'ya galatasaray'da toplam 900 dakika(10 maç) forma giymiş, topçuluğu varla yok arasında olan birine toplam değerinin 1/7'si kadar bonservis veriyor. lol fbjk; bu hükümete ve tüm baskılara rağmen türkiye kupası maçına çıkmadığımız, şu kanlı bıçaklı olduğumuz fenerbahçe. son 25 yılda gs'nin fb'yi yendiğinin 2 katı galibiyet aldığımız fenerbahçe. yoksa gsfb'mi demeliyim? lol geçen sezon 26. hafta galatasaray maç fazlası ile 6 puan öndeyken, fener'i evinde 4-2 yenen ve yarıştan uzaklaştıran beşiktaş.
avatar
Depending on where you live in Germany some people do speak the language of their respective neighbor
avatar
Cenke yapilan penalti.... gs 14 faul yapti tek kart yok siz 7 faul yaptini ful mac verilen kartlara bak
avatar
Heads up! *Also posted on Galatasaray page* I just want to talk Türkiye 2024 squad real quick, the usual UEFA and FIFA lists permit 26 players to go, but this upcoming euros is permitting only 23 to go. I have here a list of 26 players that I think should go and of course 3 will be cut, as well as having a short list of players I’ve left out. Let me know what you guys think. Türkiye Almanya 2024 Kaleci: Mert Günok Ugurcan Çakir Altay Bayindir Defans: Ferdi Kadioglu Eren Elmali Ridvan Yilmaz Abdulkerim Bardakçi Ozan Kabak Çaglar Söyüncü Kaan Ayhan Mehmet Zeki Çelik Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu Salih Özcan Ismail Yüksek Orkun Kökçu Arda Güler Abdulkadir Ömür Forvet: Enes Ünal Semih Kilicsoy Yusuf Yazici Kenan Yildiz Kerem Aktürkoglu Cengiz Ünder Yusuf Sari Irfan Can Kahveci Baris Alper Yilmaz Missing: Yunus Akgün (RW/CAM/LCM) Eren dinkçi (RW) Erencan Yardimci (ST) Can Uzun (CAM/SS) Mehmet Can Aydin (RB) Dogan Alemdar (GK) Samet Akaydin (CB) Necip Usyal (CB/RB/CDM) Enis Destan (ST) Merih Demiral (CB) Yasin Özcan (CB/LB) Yunus Emre Konak 🚑 Ozan Tufan (MID)
avatar
Kesin aga ağlamayı ya. Geçenki Sparta Prag maçında medyanın ve Okan Buruk'un dahi girdiği hali, son haftalarda bu iki kulübün artık komik bile olmayan rezilliklerini gördükten sonra iyice zıvanadan çıktığımızı ülkenin her yerde kurumlarının çökmesinin futbol kamuoyunu da saçmalattığına ikna oldum Yeter be, herkes sürekli ağlıyor. Adamlar gayet sizden daha iyi oynayıp yendi Sızlanmayı kesin
avatar
Galatasaray tarihinin en pahalı satışını yapmalarına rağmen en rezalet transfer dönemlerinden birini yaşattığı için yağlı surat özbek ve yerden timur'u tebrik ederim kazandığımız paranın onda birini verseler köhn & assignon ile avrupa ligine devam ediyor olurduk yazıklar olsun
avatar
feneri satti ahi var herkesin ustunde babasi para kazansin diye 19 serbest yapti simdide hakki olani yasiyor
avatar
idk why tf didn't the macaroni guy play him. he should be a starter now that bellingham is injured
avatar
Bro can’t wait for this match against you, that’s going to be fun. I’m really happy to discover Istanbul too, seems like a nice city
avatar
74/83 for now.
avatar
Bir upgrade daha istiyor kanka küfür ettirmeyin arttırın.
avatar
it's been almost 5 years dawg let it go, he left and you're still on his dick like wtf 😭
avatar
I know but that is what distinguish good talents from great talents. And since the so called ‘bigger games’ aren’t actually big games but clubs like Marseille, Brighton, Feyenoord, PSV, Bode Glimt etc. He would get obliterated in a bigger league. So I wouldn’t qualify this talent as a great one.
avatar
No, that's not it all I think. He's got no shame and lives in his own bubble in which he seemingly thinks he's between regular people and God. Depay likely believes that what he wears will be looked at as desirable by dumb, naive, easily-influenced kids (especially minorities) and that they will want to wear what he wears since ''he decides what's fashionable and what's not due to being a well-known player''.
avatar
İsmail siz olmaz bu orta saha. Dinamik, basan mücadeleci bir adam krunic gibi değil
avatar
son kavgada mert hakana neden kart çıktı anlayan var mı? adam kenarda rize yedeklerinden birini sakinleştiriyodu bu orospu evladı gitti mert hakana kart verdi. resmen adama kart verme fırsatı kolladı anasını avradını siktiğimin evladı
avatar
geçmiş olsun yine puan kaybettik. bu zeminde bırak 2 gol atmayı sabaha kadar oynasak 1 gol atamayız. tarla olsa bile şükür edilir balçıkta top oynuyoruz resmen. ferdi delirdi tribüne attı topu en son çocuğun tarafı bataklık olmuş. 3 kere aynı pası cengize yerden attı 3ünde de top yolun yarısında çamura takılıp ilerlemedi
avatar
https://s3a.sofifa.net/4edcc20354d4e37a33a010cfd351e4800e442be8.jpg The name doesn't lie EA
avatar
Joke of a team. Didn’t even celebrate that final goal. Luckily Bodo had no stamina left and a lot of mid players. But at least they have a smart coach and an actual plan, unlike us. We deserve to go out. Embarrassing game.
avatar
Kadro güncellemesi neden yapılmadı aq
avatar
Arda yerine Terrorist Rossi oynatan Jesus
avatar
Min Jae Kim plays for bayern as well. Turkish league produced many talents to world football u cant just judge the whole league with a players bad performance
avatar
Güler is faster than Özil even Özil himself said that. He plays slow to avoid any injuries. Arda didnt have a year like Vini or Rodrygo before joining Madrid. They dont except him to shine this season club wants to complete his physical transformation. Thats why Ancelotti says be patient when someone asks a question about Arda.
avatar
This fanbase has real problems. I never see other team fans bashing their team for smallest shit like this. We had nice transfers, and krunic joined for crespo. why is all the fuss?
avatar
What league ain't better than the turkish league though?
avatar
His defensive ratings still needs upgrade in that game though. It is not enough, he is better
avatar
Back to his prime 79!
avatar
Under, Irfan Kahveci, Kadioglu, Symanski, and Jayden needs big updates. Their ratings dont match with reality at all.
avatar
Come back for fuck sakes I think you made a good amount of money in China and Saudi Arabia. Time to play in europe mate.
avatar
74/79
avatar
If strikers at age 33+ doesnt get attacking downgrades. If dribblers at age 33+ doesnt get dribbling downgrades. You cant downgrade one of the biggest defenders defending skills at this age. Its the technique that remains... Biased loser.
avatar
The reality is they don't want us to become successful, and they always push so hard to find delusional excuses for our victories. They also think it is justice when a referee makes a mistake that favors them because they feel like their opponent always wins with the referee's help. It is nonsense, I know, but most people believe what they want to believe.
avatar
I disagree. You’ve got the fans, atmospheres, you’re in UEFA and Turkey is beautiful. Other countries don’t have all of that.
avatar
They can add 500 players but they can not upgrade him EA drunk or what i was expecting a massive massive upgrade but they didn't even bother to upgrade him Still 75/87 EA joking tbh
avatar
Him having 3 skill moves is one of the biggest ea fails ive ever seen.
avatar
80/82
avatar
87 if he keeps this form up
avatar
shut up about that r+pist
avatar
he was our most reliable midfielder what the fuck do you mean
avatar
How come Gassaray fan now that interested in his ratings? Half of your first team starters are all performing like -75 rated players.
avatar
It's a shame we have the same points as Gala playing 100 times better
avatar
Get someone like Danjuma,Terrier,Cornet,Depay or Becker instead
avatar
Sign: Savic,Caglar,Krunic,Martial
avatar
Hahahahaha geweldig dit! Van 'het Bayern van Nederland', naar slechter dan een vierdeklasser! Hahhahahaha Fijn man. Straks lekker Ajax de Super League in? Of toch misschien Hercules de Super League in? Al dat gepraat over 'de rest van Nederland ligt te ver achter ons' was zo overduidelijk onzin Door dit soort wedstrijden tonen gewoon aan hoe belangrijk de voetbalpiramide is. Hercules, als amateurclubje, kan gewoon 6000 stoeltjes verkopen in een stadion. Gewoon meer dan het gemiddelde in de Saudi Pro League.
avatar
Mister editor! He gets downgrade after bein injured. He gets downgrade because not getting much game time and revalidating from injurie. And in yesterdays game, he scored the first goal and assist the second goal. Aren't you a bit too quick to downgrade? That we don't see when it comes to upgrades!
avatar
I still trust him, he will prove himself